zaterdag 31 maart 2018 20:00

  • Entree gratis
  • Deur open: 19.30 uur

20:00 | Talentstage

Kruisweg Damwoude | Agenda Talentstage

Deze Talenstage avond wordt georganiseerd in samenwerking met Friesland Pop

Deze stichting houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen en promoten van Friese bands/acts. Het promoten van de bands voltrekt zich op verschillende manieren. Een terugkomend element dat hierbij niet mag ontbreken is het bieden van een podium voor deze acts. Optreden is namelijk dé manier voor acts om zich verder te ontwikkelen en beter te worden.

Deze avond wordt gevuld door de volgende artiesten!

 

Esmee Ynema ( Singer Songwriter)

Hallo,

Mijn naam is Esmee Ynema en ik ben 17 jaar Ik ben singer-songwritter en begeleid mezelf daarbij op gitaar. Ik schrijf mijn eigen nummers en doe ook covers. ik ben nu druk bezig in de muziek en kan mij er in uiten. Een paar van mijn nummers gaan daarom ook over mijn leven. Maar toch houd ik ook van een lekker gek rock nummer op mijn manier. Ik heb mijn eigen single uitgebracht genaamd Help me out! Dit nummer gaat over pesten. Ik hoop met dit nummer mensen te kunnen helpen en mensen laten inzien hoe ze levens kapot maken met hun pesterijen.

ik vind het erg leuk om op te treden en heb daarom ook een divers repertoire. ik sta geregeld in gezellige eetgelegenheden, cafe's, vestivals, kerken, bejaardenhuizen, markten en noem het maar op.

 

Chris Egbers ( Singer Songwriter)

Ik ben een muzikant die ervan houdt om veel verschillende stijlen muziek uit te proberen met als hoofdthema plezier. Met catchy liedjes en een overtuigende performance probeer ik dit plezier over te brengen op het publiek.

 

The Band Shure ( Coverband)

Wij zijn een band waarbij, naast goede muziek maken, ook de gezelligheid hoog in de vaandel staat!! Onze leeftijd ligt tussen de 30-45 jaar.

Met nummers van The Doobie Brothers, the Dire Straits, The Doors, Anouk, Golden Earring, Dusty Springfield e.v.a. hebben ze inmiddels een mooi aantal optredens mogen verzorgen waaronder in Bar Oase, ’t Houtsje, Old Sailor, De Mix (Wolvega) en natuurlijk ’t Skoat.

 

All over Again ( Harde Rock/ Allround Rock)

De leden van All Over Again zijn per toeval bij elkaar gekomen maar zijn altijd al elkaars beste vrienden geweest. We begonnen als coverband en hebben in het begin van ons bestaan nummers gecoverd van bands als Pearl Jam, Nirvana en artiesten als Jimi Hendrix en Neil Young.

We zijn voornamelijk geïnspireerd door het grunge genre en schrijven sinds een jaar eigen nummers, elk met een ander verhaal en dynamiek.

Muziek is onze passie en grootste hobby en laten ons graag horen