Lunch

Soepen
  • MOSTERDSOEP 8.5

    Friese droge worst | bosui | huisgemaakt broodstaafje

  • TOM KHA KAI SOEP 9

    kipfılet | taugé | bosui

  • BROOD V. BAKKERIJ VAN ECK 8

    heksenkaas | tomatencremé | zeezoutbouter

  • BRUSCHETTA 9.5

    tomaat | knoflook | paprika | rode ui | basilicum

Panini's
  • KLASSIEK 8.5

    ham en/of kaas

  • CAPRESE 8.5

    tomaat | pesto | mozzarella

  • KIP 8.5

    cheddar | rode ui

Wraps
  • CRUNCHY CHICKEN 11.5

    wortel | zoetzure komkommer | chilimayonaise

  • GEITENKAAS 11.5

    gegrilde groenten | honing

Maaltijdsalades
  • GEITENKAAS 13.5

    gemengde sla | geitenkaas | walnoot | frisse dressing

  • BURRATA 13.5

    gemengde sla | abrikoos | balsamico | frisse dressing

  • CAESAR 14.5

    little gem | spek | krokante kip | Parmezaan | ei

KRÚSWEI LUNCH
  • wit of bruin boerenbrood 14.5

    • mosterd- of tom kha kai soep &
    • boerenbrood kroket &
    • boerenbrood carpaccio (met truffelaioli of pestodressing)

Kruisweg klassiekers

wit of bruin boerenbrood

  • AMBACHTELIJKE KROKETTEN 13.5

    rundvlees -of groentekroket (2 st.) | boter | mosterdmayonaise

  • CARPACCIO 14

    truffelaioli of pestodressing | rucola | Parmezaan

  • UITSMIJTER NATUREL 10.5

    ham +1.5 / kaas +1.5 / spek +2.5

  • UITSMIJTER CHAMPIGNON, SPEK & UI 14
PINSA'S
  • BURRATA 14.5

    rauwe ham | tomaat | rucola | balsamico

  • GEROOKTE ZALM 15.5

    dille-roomkaas | rode ui | komkommer

Plates met frites & salade
  • CRUNCHY CHICKENBURGER 22

    brioche | tomaat | augurk | limoenmayonaise

  • RUNDERBURGER 22

    brioche | bier-uien | katenspek | cheddar

  • KIKKERERWTBURGER 22

    bietenbun | bietenrelish

  • CLUB SANDWICH 15.5

    kip | spek | kaas | sla | tomaat | mayonaise

Logo-De Kruisweg-transp-02

Reservering

Vul uw gegevens in om te reserveren bij De Kruisweg in Damwâld. Uw reservering is na verzending voorlopig en wordt zo spoedig mogelijk door ons bekeken. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging en ontvangen u dan graag! Reserveringen die op maandag en dinsdag worden verzonden, worden op woensdag beantwoord.